Wist je dat ..... ?

Zoet & Zalig

……het concept van Zoet & Zalig is bedacht en opgezet door Miranda van Berkel en Mandy Terlouw en dat zij tante en nicht zijn?

……onze lampen een tijdje geleden nog fabrieken in Tsjechië en Polen verlichtten ? De oude industriële lampen worden door Old Wood opgekocht en samen met nog heel veel andere leuke dingen verkocht in de winkel in Midwoud.

…… ons brood wordt gemaakt door bakkerij Jongeneel uit Nieuw-Vennep. Dit brood wordt elke dag vers voor ons gebakken!

…… als onze vleeswaren worden geleverd door slagerij Fontijn uit Weesp.

……onze koffieleverancier Brandmeester’s al sinds 1994 is gespecialiseerd in het op kleine schaal branden van de beste (in eigen huis bereide) espresso-melanges? Het assortiment koffie dat selectief en met zorg wordt ingekocht wordt elke dag zintuiglijk gebrand in de eigen branderij in Boesingheliede. Deze zintuiglijke wijze van branden geeft onze koffie extra karakter en finesse. Ook onze verse thee wordt verzorgd door Brandmeester’s. De thee is afkomstig uit China, Tibet & Japan.

…….onze BOS ice tea is gemaakt van rooibos en alleen maar natuurlijk ingrediënten bevat? Super lekker en super gezond dus! Deze ice tea komt oorspronkelijk uit Afrika en is pas sinds 2013 in Nederland verkrijgbaar.

……wij Oma Bobs bittergarnituur serveren? Deze bittergarnituren zijn ambachtelijk gemaakt volgens het recept van Oma Bob. Nieuwsgierig naar het verhaal van Oma Bob? www.omabobs.nl