Over ons

In 2014 werd onze lunchroom in Hoofddorp geboren uit een passie voor lekker eten en gezelligheid. Mandy en Miranda, tante en nicht, zagen dat er geen plek was waar mensen op hun gemak konden genieten van een heerlijke lunch. Ze besloten hun droom na te jagen en openden hun eigen lunchroom. Na veel onderzoek en hard werken vonden ze het perfecte pand op het Polderplein in het midden van Hoofddorp. Het resultaat? Een prachtige plek waar je kunt genieten van heerlijk eten en gezelligheid!

Wist je dat....?

……het concept van Zoet & Zalig is bedacht en opgezet door Miranda van Berkel en Mandy Terlouw en dat zij tante en nicht zijn?

……onze lampen een tijdje geleden nog fabrieken in Tsjechië en Polen verlichtten ? De oude industriële lampen worden door Old Wood opgekocht en samen met nog heel veel andere leuke dingen verkocht in de winkel in Midwoud.

……onze koffieleverancier Brandmeester’s al sinds 1994 is gespecialiseerd in het op kleine schaal branden van de beste (in eigen huis bereide) espresso-melanges? Het assortiment koffie dat selectief en met zorg wordt ingekocht wordt elke dag zintuiglijk gebrand in de eigen branderij in Boesingheliede. Deze zintuiglijke wijze van branden geeft onze koffie extra karakter en finesse. Ook onze verse thee wordt verzorgd door Brandmeester’s. De thee is afkomstig uit China, Tibet & Japan.

……wij Oma Bobs bittergarnituur serveren? Deze bittergarnituren zijn ambachtelijk gemaakt volgens het recept van Oma Bob. Nieuwsgierig naar het verhaal van Oma Bob? www.omabobs.nl